Overnachten bij de Zweth

 

Ons vakantiehuis is een oude dijkwoning / boerderijtje gebouwd in 1882 en gelegen in het groene poldergebied op de grens van Westland en Midden-Delfland. Wij hebben het huisje de afgelopen jaren opgeknapt en zoveel mogelijk in de stijl en sfeer van weleer gebracht.
Het vakantiehuis bestaat eigenlijk uit drie aparte delen; de benedenverdieping is een eigen appartementje met hal, woonkamer, slaapkamer (2 persoonsbed), badkamer en een ruime keuken. Via de keuken kan je naar boven waar zich nog 2 aparte studio’s bevinden, compleet ingericht met badkamer, keukentje en 2 persoonsbed. Ook is in deze studio’s een slaapzolder gemaakt waar ook nog 2 kinderen zouden kunnen kunnen slapen. Het huis is ook compleet te huur voor families en groepen, er kunnen dan maximaal 6 volwassene en 4 kinderen verblijven
Vanuit het huis zijn heerlijke wandel- en fietstochten te maken, rust en ruimte midden in de randstad. Maar ook de steden Delft en Den Haag zijn heel dichtbij en het strand van Scheveningen of Kijkduin op twintig minuten rijden.

Direct naast het vakantiehuis bevindt zich Paviljoen de Zweth en hier kun je fietsen, kano’s en elektro-sloepen huren en er is ook een midgetgolf en terras aanwezig.

woonkamer8
De Woonkamer
bedpluk1
Studio "de pluk-tijd"
De Keuken